Alles over de gezondheidsvoordelen van kokosmelk

Alles over de gezondheidsvoordelen van Valle del Sole: peulvruchten | kokosproducten | mais | granen | meel

Als je probeert om je koffie op het goede spoor te krijgen, dan is kokosmelk een drankje dat je moet proberen. Dit drankje heeft veel voordelen voor jou en je lichaam en ik ga er nu een paar bespreken. Allereerst, als u de blikvariant gebruikt, zult u merken dat u deze met meer water moet mengen dan de hoeveelheid in de container. Dit komt omdat de blikversie niet zoveel natuurlijke zoetheid heeft als de hele variëteit. Kokosmelk is erg geconcentreerd, dus een paar eetlepels is alles wat je nodig hebt.

kokosmelk

Een ander groot voordeel hiervan is dat het je bloedsuikerspiegel stabiel houdt tussen drankjes. De meeste mensen die zowel cafeïnehoudende als cafeïnevrije koffie drinken, zullen geschokt zijn om te horen dat het consumeren van kokosmelk hun cafeïnepieken gedurende de dag daadwerkelijk zal verminderen. Dit komt omdat het geen calorieën bevat en slechts een zeer kleine hoeveelheid suiker bevat. Als je net als ik bent en geen fan bent van kunstmatige suikers, dan is dit een prachtig alternatief voor jou. Als je je kunt voorstellen dat je zweeft op een wolk van heerlijke chocoladewolken, dan is dat wat deze slagroom is! Het brengt het tot leven, het is heerlijk, levendig en verfrissend.

Tot slot staat kokosmelk al lang bekend als een uitstekend alternatief voor amandelmelk als je op zoek bent naar een gezonde zoetstof. Het wordt vaak gebruikt in recepten die amandelmelk vereisen, maar het smaakt ook heerlijk in zijn ongezoete vorm. Wanneer u dit product koopt, wilt u er zeker van zijn dat u de vetvrije versie koopt. Er is ook een versie in crushed ice, een heerlijke traktatie na een stevig ontbijt of brunch!

Klik hier: valledelsole.nl