Een huis verkopen in New York – Zorg ervoor dat u de juiste mensen voor de baan heeft

Makelaar

Een huis verkopen in New York – Zorg ervoor dat u de juiste mensen voor de baan heeft

U hebt zowel een makelaar als een advocaat nodig om een huis in New York te verkopen. De reden hiervoor is dat de staatswet duidelijk stelt dat een makelaar geen autoriteit of voorrecht heeft om een huis te verkopen. Hoewel een makelaar u kan vertegenwoordigen bij de eerste registratie van de trustakte bij de gemeentesecretaris, heeft u geen bevoegdheid tot het moment dat u het huis heeft verkocht en alle sluitingsprocedures hebt voltooid die in het contract tussen u en de verkoper staan vermeld. of het voorrecht om het huis te verkopen. Een advocaat kan uw wettelijke rechten handhaven en ervoor zorgen dat uw belangen worden beschermd in alle zaken van de verkoop van het huis.

Als u een huis in een nieuwe staat gaat verkopen, is het een goed idee om gebruik te maken van de diensten van een makelaar makelaar sittard huur. Het is raadzaam om iemand te zoeken uit de staat waar u naartoe verhuist en die dichtbij is, zodat u geen vrachtwagen hoeft te huren om uw spullen over een lange afstand te verplaatsen. Als u in deze zaak gebruik wilt maken van de diensten van een advocaat, is het waarschijnlijk een verstandige beslissing om referenties te krijgen van vrienden of familieleden die huizen in de nieuwe staat hebben verkocht. Een andere bron voor het vinden van een advocaat in dit gebied is uw plaatselijke Orde van Advocaten.

De primaire taak van de agent is om het contract te beoordelen en achtergrondcontroles uit te voeren op potentiƫle kopers. De agent houdt alle documenten bij en zorgt ervoor dat ze in de juiste volgorde en formaat staan. De vastgoedprofessional biedt meestal assistentie bij open huizen aan potentiƫle kopers, zodat de verkopers hun huis in zijn beste licht kunnen laten zien. In de meeste gevallen zal de verkoper zich laten vertegenwoordigen door een vastgoedadvocaat die hiervoor door de verkoper is ingeschakeld.

Meer informatie: https://www.philippenmakelaardij.nl/