Tips om uw verhuisbedrijf een fooi te geven

Tips om uw verhuisbedrijf een fooi te geven

verhuisbedrijf

Als je de diensten van een verhuisbedrijf hebt gevonden, is het belangrijk om de verhuizers een fooi te geven voor hun harde werk en goede service. Hoewel het geven van fooien niet verplicht is, wordt het over het algemeen als de juiste etiquette beschouwd. U kunt het fooibeleid van het door u gekozen bedrijf altijd online of bij de boekingsagenten en voormannen achterhalen. Het bedrag dat u wilt fooien is aan u, maar hoe hoger de fooi, hoe beter. Hieronder vindt u enkele tips om te onthouden bij het geven van een fooi aan uw verhuizers.

Niet-bindende schatting overschrijden: wanneer het verhuisbedrijf een niet-bindende schatting presenteert, garandeert de prijs niet dat ze de schatting niet zullen overschrijden Verhuisbedrijf Limburg. Een bindende not-to-exceed schatting betekent echter dat u niet meer dan 10% over de schatting hoeft te betalen. Bovendien moet elk bedrag dat u boven de schatting betaalt, binnen 30 dagen na levering van uw goederen worden betaald. Als u niet het risico wilt lopen uw waardevolle eigendommen te verliezen of opgelicht te worden, kunt u onderhandelen met het verhuisbedrijf.

Controleer of het bedrijf een verzekering biedt voor uw bezittingen. Zorg ervoor dat u een schriftelijke verzekering afsluit voor uw inboedel. De meeste verzekeringen dekken geen persoonlijke bezittingen. Zorg er ook voor dat u de kosten begrijpt voordat u een contract ondertekent met een verhuisbedrijf. Vraag ook naar eventuele verborgen kosten die van invloed kunnen zijn op uw verhuiservaring. Denk er ten slotte altijd aan om het verhuisbedrijf in rekening te brengen voordat de verhuizing begint, om er zeker van te zijn dat ze hun belofte aan u zullen nakomen.

Klik hier: Sterkverhuizingen.nl