Hoe u de vlucht van uw darts kunt veranderen

Hoe u de vlucht van uw darts kunt veranderen

De vier componenten van een dart zijn de punt, de loop, de schacht en de vlucht. Er zijn honderden combinaties van elk onderdeel en je vaardigheid hangt af van welke je kiest. Het veranderen van een van deze componenten zal de vlucht van de dart veranderen. Bovendien kunt u verschillende texturen voor de vlucht proberen. Dit zal je helpen je spel te verbeteren en je prestaties te verbeteren klik. Hier zijn enkele tips voor het veranderen van de vlucht van je dart. Hieronder vindt u de soorten vluchten en hoe deze uw prestaties beïnvloeden.

vlucht darts

– Micron-groeperingen: de microns op de vlucht bepalen hoe lang de dart meegaat. Vluchten met honderd micron worden als relatief stijf beschouwd en kunnen de meeste schokken weerstaan. Berg je flight darts altijd volledig gemonteerd op. Dit voorkomt slijtage aan het onderste punt en voorkomt dat de vluchten buigen. Zorg ervoor dat je voldoende ruimte hebt om je darts op te bergen, zodat ze in goede vorm blijven.

– Maatvoering: een slanke vlucht zal bounce-outs en schade verminderen, terwijl een peervlucht een duidelijke parabool behoudt. Het zal helpen om een slanke vlucht te hebben als je je zorgen maakt over bounce-outs. Een ronde vlucht zal meer demping bieden tegen wrijving dan een vierkante. En een peervlucht verkleint de kans op een beschadigde of kapotte vlucht. Als je wilt dat een dart lang meegaat, kun je een slanke flight aanschaffen bij een gerenommeerde fabrikant, zoals Perfect Darts.

Informatie over dit onderwerp: Dartshopleiden.nl